Laser Snijsystemen

1. i-Las Compact

Lasersnijden is een nauwkeurige methode om materialen te bewerken. Het lasersnijden geeft een zeer fijne snede en weinig materiaalverlies. De warmte beïnvloede zone is daardoor erg klein. Met het lasersnijden kunnen zonder problemen complexe contouren uitgesneden worden. De i-Las Compact is speciaal ontwikkeld om kleine producten te snijden, bv proto typen. Met een werkbereik van 300 x 400 mm en een laservermogen van 500W kan dit systeem RVS tot diktes van 2 mm snijden.

2. i-Las Flat

Lasersnijden is een nauwkeurige methode om materialen te bewerken. Het lasersnijden geeft een zeer fijne snede en weinig materiaalverlies. De warmte beïnvloede zone is daardoor erg klein. Met het lasersnijden kunnen zonder problemen complexe contouren uitgesneden worden. Met een werkbereik van 600 x 1000 mm en een laservermogen van 500W kan dit systeem RVS tot diktes van 2 mm snijden. Optioneel kan dit systeem met een laser uit worden gerust zodat bv RVS tot 4 mm gesneden kan worden.

3. i-Las Platinum

Lasersnijden is een nauwkeurige methode om materialen te bewerken. Het lasersnijden geeft een zeer fijne snede en weinig materiaalverlies. De warmte beïnvloede zone is daardoor erg klein. Met het lasersnijden kunnen zonder problemen complexe contouren uitgesneden worden. Met een werkbereik tot 2000 x 1500 mm en een laservermogen tot 4000W kan dit systeem RVS tot diktes van 6 mm snijden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op:


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht