LASER LASSEN

Laserlassen

Laserlassen met hoge precisie is een revolutionaire methode die in diverse industrieën steeds meer aan populariteit wint. Bij Micro Lasersystems specialiseren we ons in deze techniek, waarbij precisie en kwaliteit vooropstaan. Laserlassen biedt een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en een hoge precisie, waardoor het uitermate geschikt is voor toepassingen waarbij de kleinste afwijkingen niet toelaatbaar zijn. Dit type lassen maakt gebruik van een sterke, gefocusseerde laserstraal om materialen op moleculair niveau te verbinden, wat resulteert in een zeer sterke en schone lasnaad. De finesse van laserlassen met hoge precisie maakt het ook ideaal voor complexe en delicate laswerken in de medische en elektronische industrie.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan!

Wilt u meer weten over onze systemen?
Neem dan nu, geheel vrijblijvend en gratis, contact met ons op voor een adviesgesprek.

Materialen versmelten door middel van laserlassen met hoge precisie

Laserlassen is een toepassing waar door middel van een laserstraal materialen met hoge precisie met elkaar versmelten. De metalen die met elkaar verbonden worden, worden door middel van een infrarode laserstraal lokaal verwarmd waardoor het materiaal smelt. Hiervoor wordt een sterk gefocusseerde laserbundel met een diameter van enkele micrometers tot een paar honderd micrometer gebruikt. Met behulp van een microscoop wordt er tijdens het lassen meegekeken naar de las die ontstaat. Op die manier kunt u ook van alles op de materialen markeren en graveren. Lasersystemen voor industriële toepassingen zijn dus niet alleen beperkt tot laserlassen. Bij laserlassen in onze eigen werkplaats garanderen we precisie en kwaliteit, ondersteund door de expertise van ons team en de geavanceerde machines van ALPHA LASER. Deze techniek is bijzonder geschikt om verschillende soorten metalen te verbinden, wat nieuwe mogelijkheden biedt in productontwerp en -fabricage.

Vraag nu uw adviesgesprek aan

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige lasoplossingen voor allerlei projecten. Of het nu gaat om laserlassen met hoge precisie of standaard laswerkzaamheden, onze laserlasexperts staan klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek bespreken we samen uw specifieke behoeften en bieden we een op maat gemaakte oplossing die past bij uw onderneming. Samen verkennen we de mogelijkheden om uw productieprocessen te optimaliseren met de geavanceerde laserlastechnieken van ons bedrijf. Deze technieken, zoals staal lassen, vereisen namelijk expertise en de juiste apparatuur, en daar helpen we u graag mee.

Laserlassen

Meer info over laser lassen? Neem via hier contact op:

Project

2 + 9 =

Schichtbrillen laser lassen

ADRES:

Micro Lasersystems BV
Mercuriusweg 11
6971 GV Brummen

+31 (0)6 5187 5338

info@microlasersystems.nl

 

© 2021 – Website made by SOCIALTAINMENT