MARKEREN/GRAVEREN

Laser markeren is een snelle en nauwkeurige manier om verschillende materialen contactloos te markeren of te graveren.

Lees meer

SNIJDEN

Zeer nauwkeurige laser methode om materialen te bewerken en zorgt voor een zeer fijne snede en weinig materiaalverlies.

Lees meer

LASER LASSEN

Laserlassen is een methode om met behulp van een laserstraal diverse materialen met elkaar te verbinden.

Lees meer

Lasersnijden van metalen

Lasersnijden van metalen is een van de voornaamste diensten van Micro Lasersystems, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde technologie om metaal te lasersnijden. Deze methode biedt ongeëvenaarde precisie en efficiëntie. Het is belangrijk voor het nauwkeurig snijden van verschillende soorten metaal, inclusief RVS-lasersnijden. Metaal lasersnijden staat bekend om zijn vermogen om complexe patronen en ontwerpen nauwkeurig te realiseren, wat onmisbaar is in moderne fabricageprocessen. Het is een veelzijdige techniek die geschikt is voor zowel dunne platen als dikke metalen, waardoor het een ideale keuze is voor diverse industriële toepassingen. Daarnaast biedt RVS-lasersnijden de mogelijkheid om met grote nauwkeurigheid te werken, wat resulteert in minimale afvalproductie en lagere kosten.

Waarom Micro Lasersystems?

Servicegerichtheid
Onsite reparatie
Eigen werkplaats
Ondersteuning voor elk type laser
Laser veiligheid

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan!

Wilt u meer weten over onze systemen?
Neem dan nu, geheel vrijblijvend en gratis, contact met ons op voor een adviesgesprek.

Maatwerk in lasersnijden van metalen

Maatwerk in metaal lasersnijden is een belangrijk aspect van ons werk. Wij passen lasersnijden van metalen toe om precies aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Onze lasersystemen voor industriële toepassingen zijn geoptimaliseerd voor zowel flexibiliteit als nauwkeurigheid, waardoor wij in staat zijn om unieke en complexe ontwerpen te realiseren. Naast metaal lasersnijden bieden we ook diensten aan in kunststof lasersnijden. Deze brede inzetbaarheid van professionele lasersnijders stelt ons in staat om een verscheidenheid aan projecten te ondersteunen, variërend van eenvoudige onderdelen tot ingewikkelde constructies. RVS-lasersnijden garandeert daarbij een hoogwaardige afwerking en herhaalbare nauwkeurigheid.

Neem telefonisch contact met ons op

lasersysteem

Professioneel advies voor uw lasersnijprojecten

Voor professioneel advies over lasersnijden van metalen, zoals RVS-lasersnijden, of vragen over metaal lasergraveren kunt u altijd bij ons terecht. Wij nodigen u uit om een adviesgesprek met ons bedrijf te plannen. Ons team van deskundigen voorzien u van waardevolle inzichten en aanbevelingen, afgestemd op uw unieke projectvereisten. Of het nu gaat om gedetailleerd lasersnijden van metalen of fijn lasergraveren, wij zijn toegewijd hoogwaardige resultaten te leveren die uw verwachtingen overtreffen. Neem contact met ons op voor op maat gemaakte oplossingen en ervaar de precisie en kwaliteit dat RVS-lasersnijden biedt.

14 + 7 =

MLS iLas Compact
MLS iLas Flat 2
MLS iLas Platinum
Schichtbrillen laser lassen

ADRES:

Micro Lasersystems BV
Mercuriusweg 11
6971 GV Brummen

+31 (0)6 5187 5338

info@microlasersystems.nl

 

© 2021 – Website made by SOCIALTAINMENT