Markeren/Graveren

I-MARK XL

Lees meer

I-MARK ECO II

Lees meer

Markeren en graveren met geavanceerde lasers

Markeren en graveren met geavanceerde lasers biedt ongekende mogelijkheden in precisie en veelzijdigheid. Bij Micro Lasersystems begrijpen we dat elk detail telt. Onze geavanceerde lasers bieden dan ook een snelle en nauwkeurige manier om verschillende materialen waaronder ijzer- en niet-ijzerhoudende metalen (gecoat + gepolijst), plastics en organische materialen te markeren of te graveren. Het gebruik van een lasergraveermachine wordt elke combinatie van symbolen, logo’s en karakters op een nauwkeurige wijze en op een milieuvriendelijke manier permanent gemarkeerd. Een lasermarkering op maat is een snelle, nauwkeurige en flexibele manier om markeringen voor verschillende applicaties aan te brengen. Dit contactloze steriele proces vergt geen uitgebreide mechanische ondersteuning voor bijvoorbeeld micromachining en het markeren van zeer kleine onderdelen.

Verschillende materialen graveren en markeren met geavanceerde lasers

Onze lasersystemen voor industriële toepassingen zijn inzetbaar voor om diverse materialen te graveren en markeren. Of het nu gaat om een professionele lasersnijder of een lasergraveermachine van ons assortiment, de precisie en snelheid waarmee deze apparaten werken zijn ongeëvenaard. Markeren en graveren met geavanceerde lasers wordt toegepast voor applicaties als: productidentificatie & verificatie, logo’s, afbeeldingen, traceerbaarheid, serialisatie, datumcodering, lotcodering, artikelnummers, houdbaarheidsdatums, datamatrix en barcodes. De diepte van de lasermarkering op maat varieert tussen een oppervlakkige markering tot verf/lak verwijderen tot zelfs dieptegravures. De lasermarkering kan op maat worden aangebracht op vlakke delen en op cilindrische oppervlakken. Daarnaast is het met een lasergraveermachine ook mogelijk om onderdelen met een hoogtevariatie te markeren, zoals bij het markeren van cilinders.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan!

Wilt u meer weten over onze systemen?
Neem dan nu, geheel vrijblijvend en gratis, contact met ons op voor een adviesgesprek.

Neem contact met ons op

Voor al uw projecten rondom het lasergraveren van metaal, staan wij klaar om u te adviseren en ondersteunen. Met onze geavanceerde lasergraveermachine en jarenlange expertise, helpen we u graag een lasermarkering op maat te realiseren die voldoet aan uw behoeften. Neem contact met ons op voor advies op maat en ontdek hoe onze lasergraveermachine verschillende projecten naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om fijne details graveren of een complexe lasermarkering op maat aanbrengen, onze technologie staat garant voor topkwaliteit en efficiëntie.

i-Mark-XL-web

ADRES:

Micro Lasersystems BV
Mercuriusweg 11
6971 GV Brummen

+31 (0)6 5187 5338

info@microlasersystems.nl

 

© 2021 – Website made by SOCIALTAINMENT