MICRO
LASERSYSTEMS

WIE ZIJN WE?

Micro Lasersystems BV is naast leverancier van laserbewerkingssystemen en laserveiligheidsmiddelen ook uw partner voor service werkzaamheden aan bestaande lasersystemen. Micro Lasersystems BV staat bekend binnen de laser branche als oplosser voor bewerkingsproblemen.

Of het nu gaat om markeren/graveren, snijden, lassen of boren, door onze ruime ervaring en kennis van de branche kunnen wij u helpen met advies tot levering en after-sales. Daarbij gaat het zowel om standaard systemen als maatwerkoplossingen met laserbronnen van Excimer tot CO2 lasers. Micro Lasersystems BV staat voor kwaliteit, een no nonsens mentaliteit, met respect voor iedere klant, een goed advies en een eerlijke prijs voor een goede kwaliteit van zowel product als dienst.

Bij Micro Lasersystems worden wensen van u als klant omgezet tot realiteit, dit doen wij door met u uw wensen en verwachtingen te bespreken. Bij Micro Lasersystems is het tevens mogelijk om uw huidige machine te laten reviseren, al dan niet voorzien van een compleet nieuwe laserbron of een nieuw elektrisch gedeelte met of zonder PLC besturing.

Het uitvoeren van applicatietesten om zo tot de beste oplossing te komen geschied in ons eigen applicatie lab. Bij deze testen kunt u zelf aanwezig zijn. Op onze locatie in Elst hebben wij verschillende demonstratie mogelijkheden.

SERVICE

Bij Micro Lasersystems staat service gerichtheid hoog in het vaandel. Wij bieden daarom ook service aan veel bestaande lasersystemen. Vaak kunnen wij de reparaties op locatie uitvoeren, mocht dat niet mogelijk zijn dan voeren wij de reparatie uit in onze eigen werkplaats in Elst.

Doordat wij samenwerken met veel laserfabrikanten en onderdelen leveranciers kunnen wij voor elke laser ondersteuning bieden.

Laser veiligheid

Micro Lasersystems heeft een scherpe kijk op laserveiligheid. De veiligheid van de lasergebruiker en omstanders wordt vaak onderschat. Daarom leveren wij bij onze machines altijd de juiste veiligheidsmiddelen mee.

Daarnaast adviseren wij u graag welke middelen u nodig heeft om veilig te kunnen werken.

Meer informatie? Klik hier

ADRES:

Micro Lasersystems BV
Mercuriusweg 11
6971 GV Brummen

+31 (0)6 5187 5338

info@microlasersystems.nl

© 2021 – Website made by SOCIALTAINMENT