SNIJDEN

I-LAS COMPACT

Lees meer

I-LAS FLAT

Lees meer

I-LAS PLATINUM

Lees meer

Professionele lasersnijder

Een professionele lasersnijder is een aanrader voor bedrijven die precisie en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Lasersnijden bij Micro Lasersystems is een nauwkeurige methode om materialen te bewerken. Lasersnijden geeft een zeer fijne snede en weinig materiaalverlies. De zone die beïnvloed is door warmte is daardoor erg klein. Als u kiest voor precisie lasersnijden op maat, worden complexe contouren zonder problemen uitgesneden. Daarnaast zorgt de geavanceerde technologie van onze professionele lasersnijder voor een hoge snelheid en efficiëntie, waardoor de productietijd aanzienlijk vermindert. Onze machines zijn ook ideaal voor precisie lasersnijden en markeren op maat van gevoelige materialen, waarbij traditionele services te destructief zouden zijn.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan!

Wilt u meer weten over onze systemen?
Neem dan nu, geheel vrijblijvend en gratis, contact met ons op voor een adviesgesprek.

Een professionele lasersnijder met services voor lasersnijden en markeren

Wij bieden services aan voor lasersnijden en markeren. Daarbij vinden we het belangrijk dat we een professionele lasersnijder leveren. Lasersystemen voor industriële toepassingen moeten niet alleen nauwkeurig snijden, maar we bieden ook services om effectief te markeren. De veelzijdigheid van laserlassen als aanvulling op lasersnijden biedt ongekende mogelijkheden voor productie en ontwerp. Of het nu gaat om fijn lasersnijden met hout of gedetailleerd uitsnijden van metalen, onze technologieën zijn ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen. Deze combinatie van precisie lasersnijden en markeren op maat zorgt voor een naadloze integratie van productieprocessen, waardoor efficiëntie en kwaliteit bij onze services hand in hand gaan. Bovendien biedt onze ervaring met diverse materialen u de flexibiliteit om uw ontwerpideeën te realiseren. Deze aanpak stelt ons in staat om aan de meest veeleisende specificaties van onze klanten te voldoen.

Vul ons contactformulier in

Bent u op zoek naar een bedrijf dat precisie lasersnijden op maat voor kunststof, metaal of hout voor u uitvoert? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Onze projecten zijn toegespitst om maatwerkoplossingen door middel van een professionele lasersnijder te leveren die wij op maat voor u ontwerpen. Ongeacht de complexiteit of de aard van uw project, onze professionele lasersnijder snijdt elk detail met uiterste precisie. U krijgt toegang tot een team van experts die u in elke stap van het proces begeleiden en adviseren over alles wat u met precisie op maat wilt lasersnijden. Wij staan garant voor kwaliteit, precisie en klanttevredenheid in elk project. Uw visie en onze services voor lasersnijden en markeren creëren samen innovatieve en effectieve oplossingen. Zo verlegt u met onze hulp uw productiegrenzen en bereikt u een nieuw niveau van productie-excellentie.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan!

12 + 1 =

ADRES:

Micro Lasersystems BV
Mercuriusweg 11
6971 GV Brummen

+31 (0)6 5187 5338

info@microlasersystems.nl

 

© 2021 – Website made by SOCIALTAINMENT